Menarik hari ini

Jam Teratak Sunyi

The Funeral Of Hearts

Labels

merapu (22) Renungan (9) 18SX (8) My Car (4) BLMclub (3) Lawak bodoh (3) Lyric (3) Awards (2) Tag dan Tag (2) Miss u (1) Poem (1) Vocation (1) gone (1) menakjubkan (1) suggestion (1)

Jom Sembang

Update List

Sambil-sambil bace sila la click iklan kat bawah nie yea...tq


Kawan-Kawan Teratak Sunyi

* Sorry u all.....

Hye-hye.....sory lame da lame teratak tak update Teratak Sunyi nie....


Well,bukan teratak sengaja tak nak update..tapi buat mase sekarang teratak agak sibuk..semalam teratak baru balik dari UTM sebab ade program Perkongsian Pintar diantara EEES UMP dengan JURUTEK UTM..


Oppss,mesti korang tak tahu ape itu EEES dan JURUTEK kan??


EEES = Electrical and Electronic Engineering Society
JURUTEK = *teratak da lupe stand for what* tapi same je ngan EEES tu....hehee


Oraite...mase pergi program tu teratak rase besh la jgk..sebab banyak input yang teratak dapat..dan input tu pulak teratak nak applykan untuk MSP pulak....ape itu MSP???haaa,satu lagi istilah yang pelik2...


MSP = Majlis Sukan Pelajar


minggu nie teratak full dengan test n kuiz..wowww,masak-masak......


so,harap korang sume wish gud luck yea kat teratak....^_^

2 comments:

Hanum said...

Jurutek - Persatuan Pelajar Kejuruteraan Elektrik UTM
tapi dengar citer dulu2 nak tukar jadi TESLA.tapi smpai skrg still use JURUTEK..
heee.

Jerul Dutos @ Teratak Sunyi said...

hahaha....tapi ape kena mengena ngan JURUTEK??lau JURUTEK JuruTera Elektrik baru betoy..hik3...TESLA???tesla meter ke??hahaha..*just kidding*..;p

Post a Comment