Menarik hari ini

Jam Teratak Sunyi

The Funeral Of Hearts

Labels

merapu (22) Renungan (9) 18SX (8) My Car (4) BLMclub (3) Lawak bodoh (3) Lyric (3) Awards (2) Tag dan Tag (2) Miss u (1) Poem (1) Vocation (1) gone (1) menakjubkan (1) suggestion (1)

Jom Sembang

Update List

Sambil-sambil bace sila la click iklan kat bawah nie yea...tq


Kawan-Kawan Teratak Sunyi

* Pernah naik kapal terbang tak?

Oh yea....sebelum teratak tidur teratak nak story-story la skit untuk teratak hilangkan stress lepas buat assignment EMT yang sampai sekarang teratak tak boley nak buat...fuhh,memang susah gile laa...well,name pun KILLER subject untuk course yang teratak ambik nie..


eh,lupe pulak..teratak bukan nak citer pasal assignment or subject killer teratak...tapi nak citer pasal kapal terbang...ish3..lari tajuk jap...


okeyh, straight to the point lah...Korang penah tak naik flight???


waaahhh...lau korang nak tahu teratak baru je dua kali naik flight...1st mase pergi jepun dan 2nd balik dari jepun..masa 1st time teratak naik flight punye la macam excited..da la excited tapi teratak rasa cam dungu je..tak tahu pape..


Bile teratak da naik flight, teratak duduk je..tak tahu nak buat ape..yang kelakarnye teratak ikut je ape yang orang sebelah teratak buat..dye ambik dan baca majalah,teratak ambik dan baca majalah jugak..pastu kan,orang sebelah teratak nie main tekan-tekan skrin kat seat depan tu...*alaaa,macam mana yea teratak nak explain pasal screen tu...nie haaa gambar screen tu...cam kat bawah nie la...hehe



Pastu teratak mula la tengok cam kagum an...ape lagi,teratak pun cuba la try-try tekan jugak...

Wahhhhh,ade macam-macam rupenya..movie,lagu dan macam2 lagi lah yang menarik....awal-awal teratak just dengar lagu je..maklum la bosan duk dalam flight lame-lame..bile da bosan dengar lagu baru teratak tengok movie..macam-macam citer menarik ade....

Duk syok2 tengok movie tibe2 datang sorang peramugari tanye nak makan ape..yang teratak tergamam bile peramugari tu cakap bahasa thailand dengan teratak..bile dye tengok teratak tak terkedu tengok dye,baru la dye tanye teratak dalam bahasa English pulak..baru la teratak faham..

Alamak,nampaknye mata teratak da tak boley nak bukak da la..ngantuk pulak da...esok ade kelas pagi...teratak sambung citer esok pulak yea....sorry kawan2..heeee..^_^..nyte..

2 comments:

dyanie said...

mcm sronok jew...xpe nnt naik flight cbe lg...ahhaa

Jerul Dutos said...

hehee..agak sonok la...terutama malam ke..ley tngk lampu2 kat bawah...comel...heeee...
cube jgn xcube....heee

Post a Comment