Menarik hari ini

Jam Teratak Sunyi

The Funeral Of Hearts

Labels

merapu (22) Renungan (9) 18SX (8) My Car (4) BLMclub (3) Lawak bodoh (3) Lyric (3) Awards (2) Tag dan Tag (2) Miss u (1) Poem (1) Vocation (1) gone (1) menakjubkan (1) suggestion (1)

Jom Sembang

Update List

Sambil-sambil bace sila la click iklan kat bawah nie yea...tq


Kawan-Kawan Teratak Sunyi

Lagu Untuk Diri Mu

video

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sila la tinggal comment untuk menghargai penulisan aku ini..

* 5th Revolution

Okeyh guys.....sorry la lambat update...sibuk skit skung neh..mklum la da akhir2 sem nie bnyk projek n asingment nk kne buat....

skung nie aku just nk update psal kreta aku yg trbaru je...hehehe



nie masa kat kedai puchong..ngah pasang bodykit n spoiler..

pada pandangan belakang..hehee





haaaa...nie je yg aku da mod setakat nie.....aku pos nie bkan sbb aku nk blagak ke ape..aku just nk kongsi2 je..lau korang ase xpuas hati xyah ar bkak blog aku neh.....

p/s : aku ngah bengang skung neh..so,6t lah aku edit blik post nie...nk tulis panjang2 xde mood skung...thkz..



-------------------------------------------------------- Please Leave Your Comment For Appreciate What I Had Write Here...