Menarik hari ini

Jam Teratak Sunyi

The Funeral Of Hearts

Labels

merapu (22) Renungan (9) 18SX (8) My Car (4) BLMclub (3) Lawak bodoh (3) Lyric (3) Awards (2) Tag dan Tag (2) Miss u (1) Poem (1) Vocation (1) gone (1) menakjubkan (1) suggestion (1)

Jom Sembang

Update List

Sambil-sambil bace sila la click iklan kat bawah nie yea...tq


Kawan-Kawan Teratak Sunyi

* A.N.JELL - What Should I do? (o to ka jo ?)

I really love this song...It's brought a lot of meaning to me.....




han go ru man kum gu del bo ne myon

nun mu ri na han go ru man kum

gu de ga ga myon to nun mu ri hu lo wa


so nul po do do son ne mi ro do

da hul su om nun go su ro

gu de ga nun de jap ji mo ta go
na nul go ma nit jo



o to ka jo o to ka jo

gu de ga to na ga ne yo
o to ka jo o to ka jo
nal du go to na ga ne yo
sa rang he yo sa rang he yo
mok no ha bu lo bo ji man
gu den dut ji mo te yo
ga su mu ro man
we chi go i su ni



ha ru on jong il

ji wo bo ji man to to o la
ha ru on jong il
i byol ha ji man to da shi to o la



so nul po do do son ne mi ro do

ha nul su om nun go su ro
gu da ga ji man jap ji mo ta go
na nul go ma nit jo



o to ka jo o to ka jo

ja ku gu de man bo yo yo
o to ka jo o to ka jo
nan gu de sa rang ha nun de
mi an he yo mi an he yo
ne ma ri du li shi na yo
da shi do ra wa jo yo
gu de a ni myon na nan dwe ni ka yo
o to ka jo o to ka jo
na no ji ku de pu nin de



o to ka jo o to ka jo

gu de ga to na ga ne yo
o to ka jo o to ka jo
nal du go to na ga ne yo
sa rang he yo sa rang he yo
mok no ha bu lo bo ji man
gu den dut ji mo te yo
ga su mu ro man
we chi go i su ni 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------Please Leave Your Comment For Appreciate What I Had Write Here...

* Jom bunuh setan....

 seorang lelaki berusia lima puluhan baru sahaja kematian isteri akibat penyakit kronik. Jiran sekampung menawarkan beberapa perempuan untuk dijadikan isteri dan teman hidup barunya. Alasan mereka beliau perlu berkahwin semula memandangkan anak-anaknya sudah besar malah tinggal jauh di bandar dan tiada orang yang akan menjaga makan, minum, sakit, pening si duda itu.

Setelah meminta tempoh dan berfikir sedalam-dalamnya dia pun bersetuju untuk berkahwin.




 Selepas memilih dari beberapa orang calon isteri yang ditawarkan oleh orang kampong maka dia pun berkahwin dengan seorang perempuan yang agak muda berusia dalam lingkungan dua puluh lima tahun. Selepas majlis pernikahan mereka pun hidup bersama seperti pengantin baru yang lain....

 Isteri barunya sering ke surau pada setiap petang Khamis mengikuti kuliah agama yang sering diadakan secara mingguan dengan pesyarah jemputan yang diundang khas mengajar agama di kampong tersebut. Suatu petang selepas pulang dari kuliah agama di surau dia menceritakan apa yang didengarnya dalam kuliah tersebut.

 'Abang, abang nak tau tak, ustaz kata bila suami dan isteri itu bersatu/bersetubuh kannn... abang kann... dengan cara yang betul dan menjaga syarat yang betul maka pasangan tersebut akan mendapat pahala sama seperti membunuh 10 ekor syaitan'.




 Kata si suami 'ye kerr... tak apa malam ni malam Jumaat, masa yang sesuai untuk bunuh syaitan kann, betul tak sayanggg...' sambil ketawa.

 Si isteri hanya tersenyum panjang.

 Selang dua hari kemudian, si isteri berkata,
 'Banggg, jom kita bunuh syaitan bang...'.


 Si suami tersenyum panjang.

 Selang dua hari kemudian, si isteri berkata lagi,
 'Banggg, jom kita bunuh syaitan bang...'.

 'Tak pe... tunggula malam nanti'.

 Esoknya si isteri berkata lagi,
 'Banggg, jom kita bunuh syaitan banggg...'


 Si suami diam sambil mengangguk lemah.

 Esoknya si isteri berkata lagi,
 'Banggg, jom kita bunuh syaitan banggg... '.

 Si suami tiba-tiba marah dan berteriak ... 
'Ayang nie nak bunuh syaitan ke nak bunuh abang...!!! ? '

 **** MORAL OF THE STORY: JANGAN CARI ISTERI MUDA KALAU DAH TAK MAMPU!!! .....hahahahhahahahhahahah kan da kena tu...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Please Leave Your Comment For Appreciate What I Had Write Here...

* Teka Teki..la.la.la

TEKA-TEKI YANG PERLU DIBERI PENAMPAR !!!...



 1) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman?
     Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pastu lu tido balik....

 2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
 Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M opp!!! salah EPL laaa

 3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
 Answer: Kuih salah bikin.

 4) Binatang ape yang power dlm bab berKarate?
 Answer: Kuda belang....cube kira brape black belt dia ade.

 5) Siape yang menemukan dompet kulit?
 Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye.

 7) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
 Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK'

 8) Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?
 Answer: Pembohong...

 9) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?
 Answer: Usus

 10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
 Answer: Kutu rambut

 11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
 Answer: Neneknye si katak

 12) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
 Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya'

 13) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
   Answer:Sekretari baik..................'Selamat pagi Boss'
               Sekretari kurang baik...........'Dah pagi ni Boss'

 14) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
 Answer: Dua-dua tak kenal korang...heheheh

 15) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
 Answer: Tukang gali kubur

 16) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
 Answer: Tahi hidung

 17) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
 Answer: Dua-dua kalau dah 'kringgg' bole diangkat...

 18) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
 Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa ....gile
 ape...

 19) Gajah terbang dengan ape?
 Answer: Dengan susah payah......


 Hahahahahahahahhhahahahh !!!!!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Please Leave Your Comment For Appreciate What I Had Write Here...

* Bila apeBILE...

Disaat aku kebingungan + Kebosanan.....

1)Bila da TOK MUDIN da letak jawatan ini la jadinye...

*dik jgn potong..apelah mkneya idup laki lau xde burung tu..*

2)Bila da prasaan malu sudah tiada,kite di-ibaratkan mcm orang GILA..

*tu la..org suruh pakai baju tak nak..nah ambik ko kne tangkap..haha*

3)Bila gadjet murah di salah gunakan...

*dah2 la tu..terbakar jugak kang HP n CD tu..uish...*

4)Bile da xde kerja, pergi cari kerja..last2..ape yang dapat???


5) Bile...apebila..argggghh...bile Mcd malaysia nk wt delivery pkai vespa??kompom aku p mntak kerja terus..hehe

*hye abg...boley tumpang??*

6) Ape lagi???dah2 la buat kerja gila weh...uhhhh....katenye AMY SEARCH..


7)Bile mak bapak yg gile2 kn UPIN & IPIN ank la jd mangsa kne botak kepala...

*nasib bek comel gak budak neh..*

8) Sejak bila pulak kuda pakai badan gorila nie...

*comeyl an??an??an??*

9) Ape anda rasa maksud tersurat lebel kat bawah nie????


10) Bila da terdesak...ape2 pun boley jd yea..aisay man.....thats great.....btw,GUD LUCK yea abg YUNUS....





P/s : Oleh sebab Cik Syazwani suh aku update blog neh..aku pun update la..bosan xtaw nk buat ape an...nie pun aku tak tahu ape yang aku merapu meraban neh...lau korng suke bace la..lau tak,just biarkan aje...heee




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Please Leave Your Comment For Appreciate What I Had Write Here...

* Kisah Lucu Tetapi mencabar (18sx)

Okeyh...on more time I had read the interesting story...So,I want to share with you all here...enjoy it..




Kini, Pelajar Paling Cerdik di Malaysia telah ditemui!

Kisah ini berlaku di salah sebuah sekolah di Malaysia..Kini pelajar paling cerdik telah ditemui sebagai pengganti pelajar cerdik Amalina kita!Tahniah..teruskan bacaan anda utk menemui jawapannya:


Seorang guru, Cikgu Murni (Umur: 22) menghadapi masalah dengan salah seorang muridnya (Abu). Lalu guru ini bertanya kepada murid tersebut :

"Apa sebenarnya masalah awak, Abu?"

Lalu Abu menjawab, "Saya terlalu cerdik untuk berada di darjah 4, kakak saya menduduki UPSR dan saya lebih cerdik dari dia, maka saya seharusnya berada di tempat yang sama juga!".

Cikgu Murni dah tak tertahan. Dia bawa Abu ke pejabat pengetua. Sementara Abu menunggu di ruang tamu, Cikgu Murni terangkan keadaan tersebut kepada pengetua. Pengetua mengatakan yang dia akan berikan ujian kepada Abu dan jika Abu gagal menjawab, maka Abu harus kekal di darjah 3 dan berkelakuan baik. Abu dibawa masuk ke pejabat Pengetua dan Cikgu Murni terangkan pada Abu dan Abu bersetuju untuk ambil ujian yang akan diberikan.

Pengetua: Apa 3 x 3?
Abu: 9
Pengetua: Apa 6 x 6?
Abu: 36

Pengetua terus bertanyakan soalan2 berdasarkan tahap pencapaian murid2 UPSR dan si Abu mampu menjawab tiap soalan yang diberikan. Lalu pengetua memandang Cikgu Murni dan berkata, "Saya rasa murid ini sepatutnya berada di darjah 6", Lalu Cikgu Murni berkata pada pengetua, "Saya ada soalan saya sendiri, boleh tak saya ajukan pada Abu?". Pengetua dan Abu bersetuju.

Cikgu Murni: Apa yang lembu ada 4 di badan, tapi saya cuma ada dua?

Abu: (berfikir) Kaki

Cikgu Murni: Apa yang ada di dalam seluar kamu tapi tidak pada seluar saya?

Abu: Saku

Cikgu Murni: Apa yang bermula dengan huruf "K" akhir dengan "A", ianya berbulu, berbentuk oval, nyaman dan mengandungi lapisan nipis keputihan?

Abu: Kelapa

Cikgu Murni: Apakah yang masuk keras dan berwarna "pink", bila keluar lembik dan melekit?

Mata Pengetua terbuka luas dan sebelum sempat dia menahan, si Abu terus menjawab.

Abu: Gula-gula getah (Bubblegum)

Cikgu Murni: Apa yang mereka lakukan, lelaki secara berdiri, wanita secara duduk dan anjing secara tiga kaki?

Mata Pengetua sekali lagi terbuka sangat2 luas dan sebelum dia sempat hendak menahan si Abu terus menjawab.

Abu: Bersalaman

Cikgu Murni: Baik, sekarang saya akan ajukan soalan berbentuk siapakah saya, okay?

Abu: Baik Cikgu

Cikgu Murni: Awak memasukkan batang kedalam saya. Awak ikat saya untuk saya berdiri. Saya kebasahan sebelum awak.

Pengetua kelihatan resah dengan soalan yang diajukan oleh Cikgu Murni.

Abu: Khemah

Cikgu Murni: Jari memasuki saya. Awak menggesel-gesel saya bila awak teringatkan saya. Lelaki idaman akan mendapat saya dahulu.

Pengetua semakin resah dan tidak selesa. Lantas terus meneguk segelas Nescafe 3in1.

Abu: Cincin perkahwinan

Cikgu Murni: Saya ada bermacam-macam saiz. Bila saya sakit saya akan meleleh. Bila saya keluar, banyak tisu yang akan digunakan. Bila awak hembuskan saya, akan berasa lega.

Sekali lagi pengetua rasa amat resah dengan soalan yang di ajukan oleh Cikgu Murni dan ingin membantah, tapi si Abu mendahuluinya.

Abu: Hidung

Cikgu Murni: Saya batang yang keras. Hujungnya tajam. Saya akan datang dan masuk dengan lajunya.

Abu: Anak panah

Cikgu Murni: Sekarang saya akan ajukan soalan dalam Bahasa Inggeris, okay?

Abu: Okay

Cikgu Murni: What word starts with a 'F' and end in 'K' that means lot ofheat and excitement?

Abu: Firetruck

Cikgu Murni: What word starts with a 'F' and ends in 'K' & if you dont getit you have to use your hand.

Abu: Fork

Cikgu Murni: What is it that all men have one of. It's longer on some men than on others, the pope does not use his, and a man gives it to his wife after they are married?

Abu: Surname

Cikgu Murni: What part of the man has no bones but has muscles, lots of veins and loves pumping?

Abu: Heart

Pengetua menghembuskan nafas kelegaan bila mendengar jawapan yang diberikan oleh si Abu, lantas berkata "Baik hantar murid ini ke Universiti Malaya Pahang; jawapan yang saya fikirkan semuanya salah"

...........................................................................

P/s: Jika jawapan anda semua salah, anda adalah sama spesies dengan pengetua yang mempunyai pemikiran kuning.....hehehe

P/ss: jgn lah kita selalu berfikiran macam PENGETUA tu...teruk sial....hahaha



-------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------Please Leave Your Comment For Appreciate What I Had Write Here...

* KEKASIH BIASA VS KEKASIH SEJATI

Hye all.....sorry for being silent for a while...That's not what I wish..but now I in examination week...So,that's why I'm being silent....


Okey,now I want to share somethings that interested me when I read it at FACEBOOK....Because of it, I want to copy n paste here (at my blog)..


This is also I want to let you all know how to judge between who are love you from in deep of their heart or just for fun or somethings that related with that..*actually I don't know how to explain it..hehehe..my bad..*


So,let read it together and think about it.....=)




KEKASIH BIASA: hanya ingat senyum pada wajah kamu..
KEKASIH SEJATI: selalu ingat senyum & tangis pada wajah kamu..

KEKASIH BIASA: tidak suka kamu menghubunginya ketika dia sedang tidur
KEKASIH SEJATI: tidak kisah bile2 pun..asalkan..kamu menghubunginya..

KEKASIH BIASA: selalu mendoakan kebahagiaan kamu..
KEKASIH SEJATI: selalu mendoakan kebahagiaan kamu,dan berusaha untuk membahagiakan kamu.

KEKASIH BIASA: setiap detik menunggu panggilan daripada mu..
KELASIH SEJATI: setiap detik akan menghubungi kamu..

KEKASIH BIASA: melihat semua yg telah dia korbankan untuk mu
KEKASIH SEJATI: melihat semua yg telah kamu korbankan untuk dirinya..

KEKASIH BIASA: ingin kamu di samping menemaninya selalu..
KEKASIH SEJATI: sentiasa mengharapkan dapat mendampingi kamu selamanya..

KEKASIH BIASA: selalu bertanya kepada kamu,mengapa kamu buat dia bersedih..
KEKASIH SEJATI: selalu bertanya pada dirinya sendiri..apakah dia selalu membuat kamu bersedih.

KEKASIH BIASA: berfikiran bahawa perpisahan adalah cara terbaik menyelesaikan masalah.
KEKASIH SEJATI: berfikiran bahawa perpisahan bukanlah penyelesaian terbaik..dan dia akan berusaha untuk menyelamatkan hubungan dengan menggunakan alternatif lain..Kekasih Sejati hanya akan meredhakan perpisahan  setelah sgala usaha untuk mengharmonikan semula hubungan telah gagal...andai perpisahan itu mampu membuatkan pasangannya lebih bahagia..dia terima perpisahan itu dengan hati yang terbuka..walaupun perpisahan itu menyakitkan dirinya..!!

KEKASIH SEJATI: sangggup berhadapan dengan kekecewaaan, asalkan kekecewaan yg dialaminya itu mampu memberi kebahagiaan kpd kamu..sanggup menanggung penderitaan,& kesengsaraan, asalkan kamu bahagia..kebahagiaannya adalah setelah melihat kamu bahagia...

CINTA SEJATI..Tak Bertambah Disebabkan Kebaikan..Tak Berkurang Disebabkan Keburukan..
CINT SEJATI..Sukar Ditemui..Tetapi Tak Mustahil Untuk Dimiliki..

P/s : credit to whom the owner of this article...



-------------------------------------------------------- Please Leave Your Comment For Appreciate What I Had Write Here...

Lagu Untuk Diri Mu

video

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sila la tinggal comment untuk menghargai penulisan aku ini..

* 5th Revolution

Okeyh guys.....sorry la lambat update...sibuk skit skung neh..mklum la da akhir2 sem nie bnyk projek n asingment nk kne buat....

skung nie aku just nk update psal kreta aku yg trbaru je...hehehe



nie masa kat kedai puchong..ngah pasang bodykit n spoiler..

pada pandangan belakang..hehee





haaaa...nie je yg aku da mod setakat nie.....aku pos nie bkan sbb aku nk blagak ke ape..aku just nk kongsi2 je..lau korang ase xpuas hati xyah ar bkak blog aku neh.....

p/s : aku ngah bengang skung neh..so,6t lah aku edit blik post nie...nk tulis panjang2 xde mood skung...thkz..



-------------------------------------------------------- Please Leave Your Comment For Appreciate What I Had Write Here...

* My Blog Worth

Jeng...jeng...jeng.......


asyik-asyik aku duk gobek blog orang len...tetiba aku jumpa la satu web nie....nampak cam best je...so,aku pun try la...korang tau web pe?????jangan ingat web BLUE lak....aku ketuk kepala korang nanti...hik3


alaaaa...web tu laaaa....web yang nak check berapa nilai harga site kite la konon nye...betoy ke tak aku tak tahu la...pape hal pun aku try gak.....


Korang taw bape nilai blog bodah aku nie berapa????mesti korang tak caye an.....$3,519.04 tuuuu......


Percaya ke tidak???percaya ke tidak???Percaya ke tidak???


nie lah realitinye...jangan jelez yea...hehehe


lau korang still tak percaya...meh aku tunjukkan bukti ok...






haaaa...tengok la tu...hehe..Oh ya,lau korang nak check bape harga blog or site korang klik la kat sini.....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Please Leave Your Comment For Appreciate What I Had Write Here...

* Alamak..duit ku da kering....huhuuu

Huhhh...nape la aku nie sejak dua menjak nie jadi pemalas gile....keje aku asyik tido dan online jer...keje len habuk pun tak buat...ok,aku bosan gile neh malam nie...

sejak dua menjak nie aku tak tahu la kenapa aku jadi gile kereta..aku sanggup tu habis kan sume duit aku kat kereta aku tu...adoi,ape nk jadi la....

dua hari lepas aku da habiskan RM800 duit aku....ape aku buat????

nie haaaa....

aku beli rim sukan tu la.....tapi korang tak rasa kereta aku makin tinggi ke????hmmm..tu la pasal an...tinggi kowt...tu sebab aku da tambah pelapik spring...lau tak lapik memang sagat la tayar kereta aku tu...maklum la pakai tayar besar bai......tapi aku ingat nak tukar lak tayar tu...tukar tayar yang size 50...yang tu kena la tunggu aku simpan duit nanti aku kerja part time kat gambang tu nanti yea...paling kurang pun aku perlukan RM200 lg...hadoi...masak2....

Bila je da selesai bahagian rim sukan....terasa lak nak tambah bodykit...adeyh,berapa pulak benda alah tu eh???korang rasa berapa bodykit tu?????haaaaa,lau korang nak tau,benda alah tu paling murah pun RM1600..Wowww.....banyak an.....tu la,bila da start gila kereta nie duit habis da tak kisah da...janji puas hati...maybe bulan 10 nie aku akan tambah body kit baru....tp sekarang aku masih blur lagik nak pakai bodykit yang mana satu....ape kata korang suggest kan tuk aku boley????

1) front chargespeed, side voltex, rear airmaster....
CHARGESPEED

VOLTEX

AIRMASTER

2) front aeropista, side voltex, rear airmaster

AEROPISTA

3) Full set airmaster bodykit

Hmmm..tu je pilihan yang aku suke...yang len..ade,tp kurang la skit...sebab da ramai yang pakai...lau korang pilihan yang mana korang lagi suke???please suggest to me...tengah blur gile da neh...ish3....

Oh ya...lupe lak....spoiler lak aku nak pasang yang MUGEN punye....nie pic nye...



Tapi kan...yang R3 pun smart gak.....



Ok..spoiler nie just RM180 je sipa cat dan pasang..kire takde masalah sangat la.....

Nie sume siap dengan bodykit nie aku tak tahu la habis berapa ribu lak duit aku neh...POKAI-POKAI.!!!

BTW,tolong la bagi aku cadangan yang mana paling sesuia ok....hehehe


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Please Leave Your Comment For Appreciate What I Had Write Here

Share

* Ubat Untuk Syaitan


Hasil nukilan www.isuhangat.net 



 Ada satu kitab menyatakan bahawa syaitan itu juga sering mengalami sakit-sakit dan patah riuk kaki dan tangannya.Walaupun seteruk mana pun penyakitnya dan patah kakinya,namun ade sejenis ubat yg membantu memulihkan penyakitnya.Boleh katakan setiap hari syaitan dan iblis mengalami patah kaki dan tangan yg serius dan boleh dimasukkan ke wad ICU.
Namun kita sebagai umat islam juga telah bersimpati dgn nasib iblis dan syaitan dan telah menghulurkan ubat secara percuma kpd mereka yg dilaknat.
Di pendekkan cerita, suatu hari bapa iblis telah mengarahkan anaknya pergi mengganggu umat islam yg baru hendak solat dimasjid, apabila sampai sahaja di masjid, si anak-anak iblis ini sudah bersedia untuk menghasut dan melalaikan para jemaah. Tiba-tiba berkumandanglah azan, maka larilah iblis lintang pukang sambil terlanggar bukit,pokok besar dan seumpamanya dan mereka lari sehingga tak terdengar lagi di telinga mereka laungan azan.

Maka iblis tadi meraung sakit kerana cedera parah,patah tangan ,kaki dsb. Datanglah bapak mereka dan mengarahkan bhw hannya ade satu saje ubat yg boleh menyembuhkan kembali kecederaan parah mereka, lalu menyuruh mereka pergi ke rumah org islam dan carilah air kencing org yang kencing berdiri dan sapulah ke tempat yg luka cedera parah. Sepantas kilat,mereka mencari org Islam yg kencing berdiri dan serta merta penyakit mereka sembuh.
Kesimpulannya, org kencing berdiri inilah yg menjadi punca iblis sentiasa sihat dan segar bugar . Oleh itu, jgn kencing berdiri…

Wallahualam....silah sebarkan yea.....





-------------------------------------------------------------------------------------------------------- Please Leave Your Comment For Appreciate What I Had Write Here...

* PUTRA HEIGHTS SUPER HUGE TT!!!

Hye guys....anyone who had a Proton Saga BLM can join this event..It's open event..And also who doesn't had a car can came go with me...hik3..(for who are interested)


Let join it together to make this TT more fun.!!!!


Time : Saturday, October 16 at 8:00pm - October 17 at 12:00am


Location : PUTRA HEIGHTS CAR PARK , Jalan Putra Mahkota 7/4 , Subang Jaya


Created by : PROTON SAGA BLM CLUB (WWW.BLMCLUB.CO.CC) 


More Info :


 Hello, 

ITS TIME FOR ANOTHER AWESOME TT AFTER RAYAAAA!!!
i can bet every1 is loaded and ready to fire for this TT..

Place: Putra Heights - Big Car Park.
http://wikimapia.org/11774604/Big-car-park-in-Putra-Heights )

GPS Co-ordinates: N2 59.668 E101 34.423
Date: 16/10/2010

Time: 8pm

Dress code: Bikini / underwear / skirt only

Its been awhile since blmclub did a TT, so guys pls show some love and energy and blow up this TT event up!.

For more info pls visit..
http://blmclub.proboards.com/index.cgi?board=cre&action=display&thread=3559






---------------------------------------------------------------------------------------------------- Please Leave Your Comment For Appreciate What I Had Write Here...