Menarik hari ini

Jam Teratak Sunyi

The Funeral Of Hearts

Labels

merapu (22) Renungan (9) 18SX (8) My Car (4) BLMclub (3) Lawak bodoh (3) Lyric (3) Awards (2) Tag dan Tag (2) Miss u (1) Poem (1) Vocation (1) gone (1) menakjubkan (1) suggestion (1)

Jom Sembang

Update List

Sambil-sambil bace sila la click iklan kat bawah nie yea...tq


Kawan-Kawan Teratak Sunyi

* Scream....ARGHHHH.!!!!!

ARGHHHHHHHHhhhhHHhhHHHHhHHHhHhh..!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Teratak nak menjerit kejap yea....teratak rasa SANGAT-SANGAT stress malam nie....

mesti korng terfikir kenapa..*betoy ke??*

em,macam biase la kan..bile da terlalu banyak kerja kena buat dan tibe-tibe ade masalah kite mesti nak menjerit puas-puas kan....errrrrrr

Esok teratak kena submit lab report...tapi lab report tu tak siap lagi...*pemalasnye teratak nie*..oppss,bukan tak nak buat...tapi..............tapi ape??tapi teratak tak tahu camner nak siapkan la...DATA lum complete,graph lum dapat lagi,ahli kumpulan pergi perak samapi sekarang tak balik lagi....adoi...annoying la..


okeyh,lab report tu satu hal....tibe-tibe teratak dapat tahu esok teratak ade KUIZ.!!!!..holliaww..bukan satu je..tapi DUA kuiz....Oh my Gosh.!!!.Kuiz Math and Kuiz EMT.!!!!..perghhh..EMT tuuu..mampus la teratak kali nie.....please-please...batal kan la sume klas untuk esk...boley ke camtu?emmm..errrrr...*biol-biol*

2 comments:

gadis melayu said...

terjah sini..http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

.:hanna radzi:. said...

hye...hanna dtg... :)

Post a Comment